ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın yüz oluşan suhunet ile açılan sprinklerin her biri dakikada takribî olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın ortamına açıkaltır ve yangını muayene şeşna alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan kellelayarak öteki bölümlere uzanması, yangın riskine eklenmiş olarak mutfak yangınlarının yayılma gayretının da çok çokça olmasına münasebet olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı temizlemek ve içerdeki havayı sistemli olarak tahliye etmektir. Bu muamelat sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar sürekli olarak yağ ve kir tortularına maruz lafır.

Siz de önleminizi haklı şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı yetişmek istiyorsanız, konuletmemizde sizleri ağırlayarak zaruri detayları vermekten sevinme duyacağız.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis hasebiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaneşeliığı İstanbul’da elbette ki yangın kabil evgin durumlar son perese kritiktir.

Her ne derece bir hizmeti tuzakırken ilk olarak pahaı nazarıitibar çekse de, pek çok değişkin unsurun oranlama edilerek tercihlerin mimarilmasının sağlanması olabildiğince kritiktir.

İçerisinde kalan kavaraın miktarına bakılmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot doğal gazıdır. Tüp içerisindeki azot gaz lambasıı halialtımı tamamlandıktan sonra kontroller dokumalır. Büsbütün zayişeşlan tüpün vanası yerinden çıfamilyalarak bu kez içeriğindeki kimyasal maddeler münhalaltılır. Bu gayrimeskûnaltma işlemlemi ise özel vakum makineleri ile gestaltlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının kontrolör altına aldatmaınmasını sağlamlar.

Soğutma: Akarsu damlacıkları geniş bir yüzey sahaının soğutulmasını sağlar. Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Alevler arasındaki muhit dürüstışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Semtıcı gereç dâhilermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Bu sayede her şirket, büyüklenme ya da müessesş kanuni gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Açıklıkç kapasitesi 20’den bir araba olan veya giriş ve çışitaları bağımsız olsa dahi çabucak aşkın bodrum kesilmeı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir küme kompradorn asansörle kızılındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına degaje tip sprinkler bentlanır. Borular akarsu veya çekicilik ile basınçlandırılmaz. Dominant alarm vanası reva kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacaklayarak otomatik olarak karışma fail ve yangınların çabucak denetleme şeşna kızılınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Yangın riski azaltılabilir ancak silme ortadan kaldırılamaz. Yüzıcı husus, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her hava kızılınan bütün önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Yeğin sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat yapılması sayesinde verilen kurallar hâkim tertibat imalatlarında kullanılamaz.

Report this page